Fortsättningen

Ridlägret
Jag har tillbringat en vecka på Karlshems gård också. Det var hur underbart kul som helst och vi gjorde en massa saker. Lite snabbt då. Jag har badat med häst, kört vagn, ridit långritt, hoppat terrängbana (bland det härligaste jag någonsin gjort!) och fångat kameler (fråga inte!). Hästen jag hade heter Penny. Hon var helt underbar och totalt bäst! Oj vad chockad du blev nu va! (: Avslutningen tycker jag själv var rätt rolig, det var en liten saga. Den kommer nerskriven i ett senare inlägg tillsamans med bilder.


Penny<3


Pennys öga<3


De valde ut hästar som garanterat simmade till bad med häst. Jo tjena!
Den motvilliga filuren heter Kaliber.


Körde gjorde vi efter Morris fast så mycket körde vi inte.
Hästen hittade vägen själv. *Suck*

Hälsingland och Los
Jag har även varit och hälsat på min kompis Lotta som bor i hälsingland. Vi gjorde inte mycket, vi red två gånger, åt, satt vid datorn och åkte och tittade på när min ridlärare (Lottas moster) tävlade dressyr. Och så tittade vi på film... Måånga filmer. Bilder därifrån kommer.

Here we go again

Det får bli två inlägg, blogg.se klarade tydligen inte av mitt långa. Lite sorgligt att allt försvinner när man skrivit i nästan en timme...

Jag har varit lite seg med bloggandet den sista tiden *hrm, tralalalala...* okej då, VÄLDIGT seg. Men nu ska jag sätta igång igen! Här kommer en samanfattning av de största grejerna sen sist.

Skolavslutningen
Första gången under mina sju år på skolan som vi fick vara innomhus (på grund av regn). Och eftersom att sexorna fyllde nästan hela föreställningen med sin förkortade, MYCKET försämrade verision av "Mamma Mia" fick vi trängas i den kvava och varma gympasalen under två föreställningar, närmare tre timmar alltså. Och så klart hånade solen oss från en klar himmel... SUCK!


Jag och Hanna i våra (likadana) klänningar från Gina Tricot.
Gympasalen var varm!


Hejdå! Ses snart igen! INTE!!! Mohahahahaha...

Parisresan
Över midsommar var vi i "broarnas stad", Paris! Det är en speciell känsla att skicka "glad midsommar"-sms från toppen av Eiffeltornet fast utsikten är ännu bättre. Förvånad va? För utom det så har vi besökt kyrkorna Sacre-Coeur och Notre Dame, åkt båt på Seine nästanhandlat på La Fayette och käkat baugett.Vi var även och "hälsade på" Mona Lisa och alla andra tavlor på Louvren där vi även såg en riktig mumie och en massa "snarkofager".


Eiffeltornet ur en annorlunga vinkel.


Mona Lisa


En något bisarr målning...


Direkt ur disneyfilmen: Notre Dame


Bara för att det är jag: En häst!


Bakom mina solglasögon...

RSS 2.0