Lycka till!

Hanna åker in till Eastmans nu, hon ska opereras. Stackarn... Hon ska tydligen dra fram en hörntand eller något sådant vilket kommer ta typ två och ett halvt år. Usch!
I skolan idag har det vart SO, NO och lunch. Inte så roliga lektioner och inte de bästa lärarna i skolan men det rullade på rätt bra.


Lycka till nu Hanna!



Flum i skolan...


Jag är den ändra som inte blir bra på oseriösa kort. Därför det MYCKET normala leéndet...

Ansiktskladd...

Slapp skoldag igen, yei! SNABB samanfattning nue:

Utelekar:
Vi körde naturbingo (Leta upp något som är blött, kryss i rutan, leta upp något grönt, kryss i rutan osv) och Eld, vatten, svamp (Två lag, du får ett kort med eld, vatten eller en svamp på, kulla någon i det andra laget, jämför korten, ed vinner mot svamp, svamp mot vatten och vatten mot eld. Vinnaren tar förlorarens kort. Mål: vinn andra lagets flaggkort och spring till din bas).
Tråkigt...

Musik:
Att sjunga in skolans sång var inte det roligaste man gjort... Tråkig och meningslös text. Refengen hade rätt ok text om man skule placerat den i ett annat samanhang. Liten bit av tråket:
"När du åker ut från stan
över skurubron"
-Första två raderna

"På *skolans namn* finns det plats för dig,
för varje kille varje tjej,
du är unik, det får du va'
Vara den du är och ha en plats vara på
Att ge respekt
men också få
På *skolans namn* trivs vi bra"
-Refrängen. Tänk bort rad ett och rad sju (den sista) så är den riktigt fin!

Femkamp:
Tjohej, roligast hitils! Min underbara svenskalärare och mentor höll i den tillsamans med två andra lärare. Kan det bli annat än roligt när hon håller i det?
Gren nr 1: Planktåg
Uppgiften var att ta sig över fotbollsplanen (hela laget skulle över) med hjälp av tre plankor, vända och ta sig tillbaka samma väg. Utan att nudda marken givetvist!
Gren nr 2: Ärtrally
Att med hjälp av ett sugrör och ett par starka lungor förflytta en ärta från en punkt till en annan är inte så ätt som det låter. Jag höll på att dö av att inte kunna andas ut, eller det vr nog mest som det kändes...
Gren nr 3: Vattenstafett
Lätt som en plätt! Ta en mugg, stoppa i en hink med vatten och fylla det, lyfta upp och sätta handen för öppningen, springa så fort det går till andra sidan fotbollsplanen, tömma vattnet i en annan hink och kuta tillbaka. Nästa person i ledet upprepar och så rullar det på. Tips: spill inte!
Gren nr 4: Gemhopprep
Alla i laget sätter ihop X antal gem till en lång kedja som längsta personen i laget hoppar hopprep med. Sedan är det bara att plocka isär allt för att vinna...
Gren nr 5: Mumsmumsmätning
Roligt och gott! Man skulle sprina till andra sidan av fotbollsplanen, lägga händerna på ryggen och gluffsa i sig en mumsmums. Mums säger jag bra, haha! Det var kladdigt som sjuttsingen.

Lååångt inlägg idag igen... Dumma femkamp ◕‿◕

Slappvecka!

Hann och orkade inte blogga igår...

Den här veckan blir riktigt slapp med samarbetsövningar och liknande varje dag. Vi är uppdelade i grupper med elever från tvåan och uppåt som altså ska gå runt till olika ställen på skolan och göra olika roliga saker. Idag fick jag syssla med sagostafett, dans och filminspelning. Snabb beskrivning bara:

Sagostafett:
En liten hög med bilder (typ vykort) lades på golvet och sedan fick vår lilla grupp i gruppen ta ett kort var och så skulle vi bygga en saga. Det gick hur bra som helst! Jo tjena... Alla korten (nästan alla) föreställde antingen jordgubbar eller svenska flaggan på ett eller annat sätt. Det bliev ju så lätt att hitta på sagor då, eller hur! Det slutade med att jag satt och renskrev sagan på en annan sjuas dator eftersom att han knappt kunde stava, kul va?
Vi hade lite tid över när den sagan var klar så då fick vi göra en rimsaga, väldigt enkelt! Man säger några ord och så ska nästa person fylla på med lite fler och avsluta med ett ord som rimmar på mitt sista ord, och alla fattar exakt vad jag menar! Eller inte... Exempel i form av våran saga:
Det var en gång en matta
som gillade att skratta
.
Okej, kommer inte ihåg mer nu...

Dans:
Det kan nog inte riktigt kallas dans men det var det stationen hette. Först gick vi i takt med  musik, runt i rummet och skulle på order av en tamburin göra olika saker. Sedan blev vi utomjordingar, fredliga sådana, från två olika planeter. Och vi var ju så nyyyyyfikna på varandra så vi måste ta reda på vad utomjordingarna från den andra planeten var för några. En var ledare och gick först fram mot den andra gruppen och så följde de bakom efter och gjorde på samma sätt. Jag var ju bara så bäst på att vara ledare... haha! Efter det blev det Följa John. Kul va? Japp! Speciellt efter som att förskolebarnen inte slutade snurra runt. De var jättegulliga, de bara snurrade och snurrade och snurrade och slutade aldrig så jag och en annan tjej fick hämta dem från mitten av rummet.

Filminspelning:

Roligast idag! Vi skulle spela in film av en rolig hstoria och var åter igen i "sagogrupperna". Självklart blev jag ledare igen, precis som med sagan för det var samma sjua som skulle vara ledare. Jag kände mig så oerört pedagogisk och duktig och snäll och fixade och höll på. Och som mes pedagogisk va man så klart när man stod och skrek på de tre stackars yngre barnen för att vi hade två minuter på oss tills filmen skulle visas upp och vi inte var halvägs klara. Hehe... Flummig film blev det, helt klart! Det var inte tanken igentligen men du vet, om du ska visa upp en skylt med orden "Dagen efter" på och lyckas hålla den både med baksidan mot kameran och upp och ner...


Riktigt rolig dag snabbt sammanfattat!


Det där skrattet bjuder jag på...

Mumsmums och bubblat vatten ^‿^

Jag ha inte gjort så mycket mer än suttit vid datorn sedan jag kom hem. Chatta på msn och patrullera av Fejjan är inte så mycket till sysselsättning kan tyckas, men jo faktiskt! Så nu har jag mumsat mumsmums och druckit Soda Streamat-vatten och ska avsluta konversatinerna som fortfarand är kvar och hoppa i säng. Jag är hur trött som hest men det går bara inte att sluta knattra runt på in underbara MacBook... hehe...


Smaskens!

Junior Handling

I Vallentuna på hundutställning idag. Jag ställde Freja i Junior Handling och det gick jättebra! Jag kom på fjärde plats av tretton deltagare. Riktigt nöjd är jag. Jag trodde att jag skulle åka ut när domaren stannade framför mig men hon sa bara till sig själv att "De ska vara kvar" och så gick hon vidare till nästa person som skulle ut med sina hundgodispåsar. Små plastpåsar med levergodisar var tröstpris. Fjärdeprisen som följde med hem (glad!) var en jättesöt dörrmatta och ett paket med hundkex och ben av olika sorter. Freja ville inte ha...


Rosetten! På det ljusblå bandet står det "Junior Handling 4"


Finaste hunden<3

Bilder från utställningen kommer när jag orkat fixa upp dem på datorn.

Grönan!

På Grönan idag! Så himla kul! Åkte Popexpressen en massa gånger och Extream två gånger och Insane en gång och jag är fortfarande alldeles adrenalinfylld efter Insane. Jag, Hanna, Fanny, Gabbi, Frida och Johan var med från början och sedan kom Tobbe. Kul det var när resten av folket kom tillbaka efter spökhuset, för Tobbe och Johan skulle ju gå först och det var inget läskigt och bla bla bla. Frida och Hanna gick först genom hela spökhuset... Suck! Sedan när killarna stack så bestämde vi tjejer oss för att Jetline var såååå läskig och skrek allt vad vi kunde. Vi fortsatte så resten av kvällen. Suck på oss också!

I morgon ska Freja ställas, i Junior Handling med mig som handler. Nervöst! Men det lär nog gå bra hoppas jag...


Bilder från grönan kommer när jag är lite piggare...

Längta ◕.◕,

Nu är det typ klart, det blir jag, Hanna, Fanny , Gabbi, Frida, Johan och Tobbe som åker till grönan i morgon. Det ska bli så kul! Men alla tänker gå spökhuset och åka Blå tåget utom jag så jag får väl traska runt lite själv också. Jag hatar sådana saker, jag är nog skadad för livet av draken och råttan på Junibacken. Det är synd om mig...
Får väl dra med småkusinerna dit någon gång och köra lite KBT.

Lyssnar på flummigaste bandet någonsin, Smaklösa! De gör helt sjuka låtar, helt enkelt sjuka. Favoritlåten heter Ponnytwist, jag lyssnar på den om och om igen. Hanna har redan tröttnat!
"Jag glömde kratse hovarna" hahahaha!


Framsidan till albumet "Det regnar kor", lite beskuren.

Hmmm...

En ko kalvar. En hund valpar. En häst fölar. Men vad heter det när en kanin får ungar? Och en katt också för den delen. Hjälp vad jag är insnöad på det här just nu! Kaninungar den eller? Gaaaaah, jag blir gaaaaaaalen på det här!

Hjälp mig någon!


Freja<3

Skoljogg =(

I skolan igen. Snart är det musik och sedan skoljogg. Sedan är det en vanlig dag med lektioner.

Längtar till i morgon, ska till grönan med Hanna, Fanny, Frida, Gabbi (antagligen), Johan, PG (antagligen) och Tobbe (antagligen inte). Det kommer bli jättekul! Och jag SKA åka Insane....

Dags att gå till musiken nu, hinner inte skriva något mer.




Nyduschad

Har kommit hem från stallet nu, har käkat och nu har jag duschat. Slötittar lite på idol men är mest koncentrerad på datorn. Lillebror sitter bredvid och komenterar allt jag gör och skriver! "Varför hoppar den för"- brorsan om min MSN-symbol.

Det var en rolig ridlektion i alla fall. Vi gjorde visserigen inte så mkt men det var kul och gick bra. Red mysiga "Fjuppe" (Cheer Guy). Vi jobbade mycket på volterna eller typ hela lektionen på dem... Fjuppe var som valigt mjuk och böjlig. Älskar den hästen!

Ska gå och lägga mig nu, skoljogg i morgon.


Synns det att vi är syskon?? XD

Hemma igen ◕‿◕

Är hemma igen. Rolig sista lektion, vi gjorde radioprogram på datorn.
Nu sitter jag hemma och ska snart dra till stallet. Ska bli kul, ska rida Fjuppe och som det ser ut nu verkar det bli uteritt. Mysigt även om jag helst hade ridit dressyr... Men det här går nog bra.

Jag just nu:

Men jag orkar nog rida endå... =)

Lite reklam när jag redan är igång med fotograferingen:

Ok, det är spegelvänt...

SO

Har SO, sitter i skolan nu. Vi (jag, Becca, Elli, Johan och John) blev klara med uppgiften och fick resten av lektionen innan rasten till att leka med datorerna! Jag är fortfarande alldeles jättelycklig över datorn. Tror aldrig det kommer släppa...


Jag och Freja<3

Gonatt =)

Nu har jag haft min fina nya dator enda sedan innan luch. Jag är superlyckig!
För utom datorn idag så har jag haft en del andra ämnen. Innan vi skickades iväg för att hämta datorerna hade vi B-språk d.v.s. franska för mig då. Vi ska ha en "fest" lite senare in på terminen med popcorn och musik, jättekul! Kruxet är att vi ska låtsas vara någon annan under hela festen... Jag har valt ut en kompis, vilken får ni se sen! Efter lunch var det matte utan matte, vi fick sitta och leka med datorerna hela lektionen. Yei! Engelska efter det. Helt ok lektion men lite mer arbete med datorn. Vi fick leta upp tidszoner i USA och liknande.
Sammanfattat en riktigt bra dag ändå!

Bilder:





Freja <3





Nu är det tandborstning och sova som gäller... Trött!

Gonatt världen!

Datooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!! =)

Nu kör bloggandet igång! Jag har fått en dator med skolan! En MacBook, närmare bestämt! Och ja, jag är lycklig!
Jag lovar, nu ska jag börja blogga, flera gånger om dagen!
Lite bilder:
Tagna med min NYA dator ofc!
Ser lite muppig ut på en del av dem...

RSS 2.0