Hej å H!

Vad har man gjort idag då?? Jo jag har varit i skolan (Missade skolpoliserna, fy skäms!) och varit med Hanna på eftermiddagen. Jag och Hannis fotade Frejlutten järnet, lägger upp bilder snart! Vi hade hyperkul och Freja sprang glatt omkring. Jag fick några jättefina bilder men de är väl som vanligt suddiga. Hanna hade sin systemkamera och den tar riktigt snygga bilder. Avuundsjuuuuk!

Måste göra läxan nu men jag klämmer in några (gamla) bilder på Freja först...






Mandas Iza ville också vara med på ett hörn...


Blev en till bild på Izfis, mest för att jag är så nöjd med den


Jag försökte busa igång hundarna men det gick inte så bra...

Freja 1 år!

Vår underbara lilla voff fyller ett år idag! Firades lite försiktigt med tårta och sång, presenten fick hon i förrgår. Igår var vi hemma hos Fanny [Länk]. Vi badade tunna och hade det jättetrevligt vilket säkert är en anledning till att man kom hem klockan två på natten. Vaknade elva i morse och kände mig dödstrött så jag slappade bara tills jag åkte till farmor med Hanna och Fia. Vi hoppade hinder på farmor och farfars gräsmatta och jag slog mitt höjdrekord! Jag hoppade 92 cm helt by my self, whei! Vid tretiden kom faster över med min lilla kusin Viggo och nyfödda Filip, också en kusin (Va? Det kunde jag inte räkna ut!). Vi åt tidig middag hemma hos farmor i alla fall, jättemysigt!

Några bilder på otroligt söta dockor, kommer härifrån: [Länk]


Emil, dockan mamma vill köpa. Hon är helt kär!




Maria
, min favorit. Såå sööööt!




Sky,
mamma vill köpa till Viggo i födelsedagspresent.




Jag skulle nog inte säga nej till en Sweet Pea heller men hon är lite mindre...





De är ju bara för söta! Jag får nog tvinga mamma att köpa Maria åt mig...


Mormor på besök

Idag var det inte en vanlig skoldag, utan vi åkte till Dieselverkstaden på eftermiddagen för att ha drama med temat Billy Elliot, skitkul! Min pall på träslöjden är hoplimmad och faktiskt riktigt skön så det är bara dekoreringen som saknas. Om man nu kallar lite guldfärg för dekorering... Den är hur som helst otroligt över förväntan snygg!
Jag hämtade Sixten efter skolan, tänkte åka till BK nu på eftermiddagen men det regnade så mycket att det fick vara. Jag menar, försök få en rakad schnauzerrumpa att sitta ner på blött gräs, det är nästan omöjligt! För att inte tala om platsliggning... I stället fick han vara hemma och härja i trädgården med Freja och skrämma skiten ur en hund som mormor ska passa snart och som fick lära känna henne hemma hos oss.

Mamma och pappa kommer hem sent så mormor är barnvakt. Jag sa god natt till henne för typ en kvart sen så jag ska väl gå och lägga mig nu... Hej då!





Bild på halsbandet jag alltid har på mig, det är lite nött som du säkert ser...
Jag älskar det i alla fall, det är en underbar färg och hästen är bara för söt!
Onödig bild men jajja...

Nu är jag lycklig...

... men jag börjar med vad jag gjorde idag.
Det var en helt vanlig skoldag, förutom att jag inte pratade på en och en halv timme och att vi började se på Taxi " på franskan. Med text tack och lov...
Efter skolan följde jag med Hanna hem till henne, vi var ute i parken bakom hennes hus och hoppade. Himmlen var nästan täckt av mörka moln som blåste mot oss och vi var säkra på att det skulle börja regna men nej då! De blåste över oss utan den minsta regndroppe! Ibland har man tur... Jag åt "riktig" pasta carbonara för första gången, mums! Hanna var helt i gasen, verkligen övertänd, hon fick mig att skratta nästan oavbrutet under tiden vi gjorde läxan... suck!
Pappa beställde hem soundtracket till Dreamgirls, whei!


Men nu till det roliga:
Jag var inne på Jaggas hemsida och hittade några gamla bilder på mina saknade favvisar!



Sötnos!
Kerry, supertrevlig D-ponny.
Hon var allätare, bokstavligt talat och käkade allt från spån till papper.



Ekenäs VIP, kallad Vippen.
Mammas underbara varmblod, lämnades över till Lena m. familj på foder
och stod där tills han travade iväg mot Trappalanda.
Älskad och saknad av alla!
R.I.P.


Och hrm, ja självklart smög sig en bild på Nocturna in..
Naaw


Har du sett något gulligare?? Lillhusse sätter sig i hagen och fölis kryper upp i knät och somnar... som en liten hund!
Gud vad jag vill åka dit och träffa henne!

Jag har glömt att länka till Stall Kornetten, varifrån bilderna kommer... Ajja, bättre sent än aldrig!

Tre timmars Nacka forum... BLÄ!

Jag har helt enkelt inte fått tid att skriva på ett tag så jag sammanfattar det viktigaste som hänt sen sist...
Söndag förra veckan: Freja blev kvalitetsetta och tvåa i sin klass på utställning. Slagen av samma hundsom förra gången, Topaz Everlasting Love, men nu var det i alla fall en till hund, d.v.s. det var tre hundar... hm...
Fredag: Hedda var sjuk, så jag åkte ut till stallet och skulle rida för henne. De hade fixat en annan tjej i stället för Hedda oxå, men det slutade med att jag fick rida Hurricane. Todde jag... När jag fick veta att de skulle rida ut fegade jag ur totalt, men turligt nog så var det en tjej som inte dök upp så jag fick rida Mefaw. Han bockade två gånger och skyggade till en gång, WOW! Han var PIGG!

Och så återgår vi till idag. Hanna sov över från igår. Vi tittade på Robinson på kvällen för att sedan upptäcka att Dreamgirls började efteråt så vi tittade på hela filmen och gick och la oss typ halv ett... Idag så har hon följt med som smakråd till forum för att jag skulle köpa vår/sommarkläder. Tre timmars tortyr, usch! Hittade iaf en underbar klänning på Ginatricot (tack Hanna!) och diverse annat smått och gott.
Åt grillat till middag, mums! Blev inte mätt bara, pappa får fixa mer till nästa gång... Om jag lyckas tjata kanske det blir i veckan, men till nästa helg har han (nästan) lovat, yes!

Nocturna och mamma Zuschi. Naw...

RSS 2.0