Ansiktskladd...

Slapp skoldag igen, yei! SNABB samanfattning nue:

Utelekar:
Vi körde naturbingo (Leta upp något som är blött, kryss i rutan, leta upp något grönt, kryss i rutan osv) och Eld, vatten, svamp (Två lag, du får ett kort med eld, vatten eller en svamp på, kulla någon i det andra laget, jämför korten, ed vinner mot svamp, svamp mot vatten och vatten mot eld. Vinnaren tar förlorarens kort. Mål: vinn andra lagets flaggkort och spring till din bas).
Tråkigt...

Musik:
Att sjunga in skolans sång var inte det roligaste man gjort... Tråkig och meningslös text. Refengen hade rätt ok text om man skule placerat den i ett annat samanhang. Liten bit av tråket:
"När du åker ut från stan
över skurubron"
-Första två raderna

"På *skolans namn* finns det plats för dig,
för varje kille varje tjej,
du är unik, det får du va'
Vara den du är och ha en plats vara på
Att ge respekt
men också få
På *skolans namn* trivs vi bra"
-Refrängen. Tänk bort rad ett och rad sju (den sista) så är den riktigt fin!

Femkamp:
Tjohej, roligast hitils! Min underbara svenskalärare och mentor höll i den tillsamans med två andra lärare. Kan det bli annat än roligt när hon håller i det?
Gren nr 1: Planktåg
Uppgiften var att ta sig över fotbollsplanen (hela laget skulle över) med hjälp av tre plankor, vända och ta sig tillbaka samma väg. Utan att nudda marken givetvist!
Gren nr 2: Ärtrally
Att med hjälp av ett sugrör och ett par starka lungor förflytta en ärta från en punkt till en annan är inte så ätt som det låter. Jag höll på att dö av att inte kunna andas ut, eller det vr nog mest som det kändes...
Gren nr 3: Vattenstafett
Lätt som en plätt! Ta en mugg, stoppa i en hink med vatten och fylla det, lyfta upp och sätta handen för öppningen, springa så fort det går till andra sidan fotbollsplanen, tömma vattnet i en annan hink och kuta tillbaka. Nästa person i ledet upprepar och så rullar det på. Tips: spill inte!
Gren nr 4: Gemhopprep
Alla i laget sätter ihop X antal gem till en lång kedja som längsta personen i laget hoppar hopprep med. Sedan är det bara att plocka isär allt för att vinna...
Gren nr 5: Mumsmumsmätning
Roligt och gott! Man skulle sprina till andra sidan av fotbollsplanen, lägga händerna på ryggen och gluffsa i sig en mumsmums. Mums säger jag bra, haha! Det var kladdigt som sjuttsingen.

Lååångt inlägg idag igen... Dumma femkamp ◕‿◕

Kommentera tack!
Postat av: katja med dur

kan du inte uppdatera??



hihii

2009-09-20 @ 21:28:50
URL: http://actionalf.blogg.se/

Fyll i här:

Vad heter du?
Vill du bli ihågkommen?
Din mail: (visas inte)
Adressen till din blogg/ hemsida:
Så, vad ville du säga?


Trackback
RSS 2.0